Okategoriserade

Träningen Är En Livsresa – Ditt Mål !?

- Det blir din Personliga Utveckling Du tänker så hjärnan hela knakar, sen med massa lust och vilja ger du dig in i ett eller flera nya hälso-, träning- och tävlingsmål. Och det kan vara en efterlängtad dröm som du funderat på länge eller just ett mer specifikt mål. Motivation betyder drivkraft – En stark drivkraft att nå dina mål.  

mål

För att sätta bra hälso-, tränings- och tävlings mål är det viktigt att du har klargjort 

med några frågor som du behöver ta tag i:

OBS! SKRIV NED!

- Varför vill du träna och prestera? - Vad är det som driver dig framåt i tränings och hälsolivet? - Vilken träningsform /er tycker du är kul? - Vad för typ av mål är en utmaning för dig? Hur funkar du? - Kan du motivera dig att träna själv? - Eller behöver du pepp i form av en Coach PT, kompis, gruppträningsinstruktör, special idrottstränare ? - Vad är du villig att bort prioritera för att nå ditt mål? - Hur lång tid har du till målet?   bild 1     Mina Tips: Jag tycker att det är viktigt att du tänker varför just du vill nå målet!? Vad det driver dig att jobba för att nå målet? Jag tycker också att det är mycket viktigt att målen du sätter är motiverande och inspirerande, De ska kännas roligt och spännande att nå målen. Det roliga ska du lyfta upp när dagarna känns lite tunga, tuffa, och trötta. Så tänk stort att du utmanar dig själv ! Dela med dig Ett annat bra tips kan vara att dela med dig av dina mål till nära, kära, vänner, bekanta osv.. Dels för att det ska veta och förstå vad du satsar på och att du kommer ha ett stort fokus, men också för har kunna finna eventuell stöttning. Mina erfarenheter har visat sig att jag och mina klienter genom att sätta höga mål når de automatiskt större mål uppfyllelse fysiskt och mentalt. De trivs bättre med sin träning, de känner mer glädje och får mer positiv fysisk och mental energi.

Smart Mål Är Power Och Du Blir Din Egen Vinnare!

Coach Jari For YouFullSizeRender-5 - Jag motiverar dig vidare

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply