Okategoriserade

Träna Sov Ät Drick och Massor Med Sprit och Du Undviker Höstförkylningar

Höstens stora vinstlott är: många pigga och friska dagar. - Jag ska ge er min syn på hur vi ska hålla oss pigga och friska under hösten, såhär tänker jag vad gäller mig själv och mina kunder bild 5 Nu är hösten här och för många innebär det en rivstart på många områden som tex, - Mycket arbete efter sommar uppehåll - Förskola och skola för barn och familj - Du påbörjar en hård och tuff träning - Du är mer inomhus än vanligt - Du kanske sover och kopplar av något mindre än du önskar - Du kanske stressar något mer - Du får framför allt färre antal sol- och ljusa timmar på dygnet   IMG_0248     Smarta Starka 24/ 7 rutiner Jag har ett STORT och VIKTIGT MÅL med mig och alla mina klienter. Vi jobbar sten hårt på att få flera pigga och friska dagar än året innan. Det är då som du har mega goa förutsättningar att utvecklas fysiskt och mentalt i din träning, hälsa och livsstil . 24/7 betyder go livsstil varje dag sju dagar i veckan Kost / vätska : Fasta stabila matruiner, och tillräckligt med energi och vätska Sömn: Bra stabila sov rutiner cirka 7-8 timmar per natt, det stärker immunförsvaret massor och kroppen har därmed lättare att bekämpa virus om man är utvilad Vila: Att koppla av från tuffa stressiga stunder, med en god bok, meditation, promenad, eller dylikt. Återhämtning: Unna dig och din kropp massage, spa, varmt bad, bastu, natur, lugn och tysthet Träning: Stabila fasta tränings rutiner med både, styrka, kondition, rörlighet, koordination, balans Mental balans med massor av kärlek: Se till att njuta och glädjas av dina stunder i nuet, oavsett träning, arbete, vardag, eller vad det än är Handsprit: Hålla händerna rena och håll dem borta från mun, näsa, ögon Extra Boosters: Grunden är fasta stabila 24/7 rutiner men ibland kan det vara smart att tillföra lite extra booster som vitaminer och mineraler.  

Caoch Jari´s  Tips For You På Extra Boosters

Text: www.holistic.se D3-vitamin Sol vitaminet, Under det Svenska vinterhalvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D-vitamin i huden i Norden. REDS Är pulver som du gör en dryck på av frukter, bär och grönsaker plus enzymer och mjölksyrabakterier. MultiVitamin Vitaminer är viktiga för kroppen som delkomponenter i enzymer, vilka fungerar som katalysatorer i nästan alla metaboliska reaktioner. MultiMineral Med över olika 70 spårämnen som hjälper till att minska nedbrytningen i kroppen Kokosolja Ekologiskt och glutenfritt kokosolja kommer från unga, färska kokosnötter.Den är ekologisk, kallpressad, oraffinerad, oblekt,

Strandnypon Nypon är kända för sin höga halt av C-vitamin och den har ett högt fiberinnehåll. Det är ett gott pulver som du kan blanda i vatten och dricka som det är - eller blanda ner det i gröten el ler i smodisar. eller mixa det med mjöl när du bakar bröd eller tillaga det som nyponsoppa.

Reds_Fotor_Collage

Coach Jari For You Önskar Dig En Frisk Höst

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lisa
    4 oktober, 2015 at 21:28

    Tack Jari – känns tryggt och bra med en coach på plats!

  • Leave a Reply