musik

KERSTIN FLORIAN

Hej bloggen.  Idag har det varit en bra dag, vaknade upp (kanske lite sent) vid halv 12. Åt super god frukost som innehöll turkisk yoghurt (<3) havregryn, banan & lite honung. Till det en iskaffe! Efter det så gjorde jag mig iordning & sen åkte jag in till stan för att göra en ansiktsbehandling på Kerstin Florians salong. I December så giggade jag på deras julfest & fick ett jättefint paket av dom som innehöll produkter, en spa-dag & 5 olika behandlingar, och en av dom var jag på idag. Jag kände verkligen att jag behövde det då min hy verkligen är torr HELA TIDEN & känner att jag behöver rätt produkter. Behandlingen tog ungefär 1,5 h och jag skojar inte om jag aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv. Jag låg på en madrass som värmde upp hela kroppen samt att jag typ blev inlindad i gosigaste täcket, kände mig som en queen när jag gick därifrån. Efter det så valde Anna som hon heter ut produkter till mig som hon tyckte jag behövde, de innehöll bland annat en body lotion, fotkräm, ansikt vatten & ansiktsrengöring m.m. Jag fotar alla produkter här nedan!  Efter det så åkte jag för att jobba & nu är jag påväg hem från jobbet & ska nog se på en film senare.  Vi hörs! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »