musik

ADDICTED TO SNEAKERS

Klockan är 02.15, jag ska upp tidigt imorgon men såklart kan jag inte somna. Istället ligger jag i min säng och drömmer mig bort och kollar in massa skor som jag vill köpa. Jag är ju galen i det. Kan ligga i timmar & bara kolla på skor... och helt plötsligt är klockan 03.00 när den var 00.00 för 5 min sen. Jag har nyss gått igenom min garderob hemma där jag har ungefär 40 par sneakers & några av dom tänker jag ge bort till de som behöver. Efter jag gjorde det känner jag att jag måste shoppa mer, min skohylla blev typ helt tom nu...  Imorgon ska jag upp tidigt & äta en god frukost. Jag känner att jag behöver ta det lugnt mer, de är bara stress stress stress hela hela tiden. Så imorgon ska jag upp tidigt, senare ska jag färga mitt hår, så imorgon kommer jag inte vara blond längre, spännande spännande. Jag hoppas verkligen att det blir bra!  Alltså bara kolla på dessa skor... I want and I NEED them all (If you ask me) 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »