musik

HARD ROCK CAFÉ

Hello, whatsap.  Idag har jag haft typ världens segaste dag, sov till 11 och sen låg jag kvar i sängen och kollade in en serie som heter SKAM på svtplay. Den handlar om en tjej som känner sig väldigt ensam, men bestämmer sig för att ta ansvar för sitt liv och söker platser och människor som kan ge henne nya impulser och vänner. Det var sjukt skönt att bara ligga och slappna av lite, har haft mycket de senaste dagarna. Kände att jag behövde en dag hemma.  Ikväll ska jag på min lillebrors konsert i Filadelfiakyrkan som är varje år med samma gamla låtar. Det är en årlig julkonsert som han har med sin skola, saknar verkligen Sollentuna Musikklasser när jag ser på konserten. Men jag kommer väl ihåg hur jobbigt och ansträngande jag tyckte det va på alla rep och alla förberedelser innan haha.  Sitter nu på Hard Rock Cafe med min familj och äter väldigt gott. Det blev kyckling quesadillas, min favvo.  Vi hörs senare. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »