musik

SUNNY DAY / WORK

Hello! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Jag började min dag med att åka till MTG och spela in radio. Ni glömmer väll inte att lyssna på Fresh Sounds? Det är bara att ladda ner ”ILikeRadio-Appen” och klicka in på Fresh Sounds! Det är alltid lika roligt att åka dit, man blir verkligen glad. 

Efter det åkte jag till grymma Presskontakterna eftersom jag lånade kläder av dom igår till min video. Så himla fina kläder & jag vill ha allt. Nästan så jag tänkte att jag skulle glömma att lämna tillbaka dom, nä. Skämt och sido. Men väldigt fina kläder var det iallafall. Efter det åkte jag hem för att packa upp allting från igår och städade mitt rum, yes mamma. Visst är jag duktig? Efter det så satte jag mig och pluggade lite på alla rätter som jag ska kunna till jobbet. Det är inte enkelt. Men det är kul när man märker att det går bättre för varje gång man sätter sig ner och pluggar. Skönt att det inte är matte iallafall ;). 

Nu är jag påväg till Mall Of Scandinavia för lite shopping, om jag hittar något. Sen direkt till jobbet. Slutar sent idag, men imorgon är det midsommar och då ska jag åka ut till landet och träffa min härliga släkt, mysigt. Vi hörs senare, ha en fortsatt fin dag! Puss 

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply