musik

STUDENTEN

Hej, hur mår ni? Jag har aldrig mått bättre. 

I fredags tog jag studenten. Jag har nog aldrig haft så blandade känslor i hela mitt liv. Just för att jag älskar skolan, skolan har varit en stor del av mitt liv nu i 12 år, jag kämpade som fan för att komma in på gymnasiet och plötsligt är allt slut. Va fort tiden gått. Jag har mött så fantastiska människor, jag har lärt mig så mycket om mig själv och inom musiken. Det har inte varit en enda dag jag inte velat åka till skolan och jag är så glad över att det varit så. Jag valde rätt och jag hade aldrig velat gått på en annan skola eller linje. Jag har trivts så bra. 

Nu är jag fri. Nu får jag äntligen satsa på musiken till 110% och jag har fått ett annat jobb där jag ska börja jobba imorgon. Det är skönt att ha något att luta sig tillbaka till även fast jag vill bli artist mer än allt. Jag har spelning på fredag, det ska bli så kul. Kan ju inte kalla det sommarlov längre men mitt nya kapitel i livet böjar jävligt bra. 

Nu får ni massa bilder från bästa dagen i mitt liv, jag har aldrig blivit så överraskad så många gånger på en dag. Tack alla som var med mig och gjorde min dag oförglömlig. Här får ni min dag i bilder, vi hörs senare. Puss! 

   
    
    
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply