musik

SJUK

Hej! Hur mår ni? Jag mår sådär, har gått och blivit sjuk tyvärr så jag är hemma idag från skolan. Vilket verkligen är right in time… nej. Jag har så extremt mycket i skolan nu, det är så få veckor kvar sen är det studenten, så stressen att få in alla uppgifter i tid är total.Det känns som jag alltid blir sjuk när det händer massa saker, jag kom ihåg när jag gick på gymnastik när jag var mindre och dagen innan blev jag alltid sjuk. Eller när jag har ett gigg blir jag oftast också alltid sjuk. Jag tror det har och göra med att allting släpper. 

Jag har känt på mig att jag kommer bli sjuk ganska länge, se senaste två veckorna iallafall. Det började efter giget i sälen, suck. Så som sagt är jag bara hemma idag för att ta det lugnt och har faktiskt tagit det lugnt i helgen också för att vila. Den här veckan har jag massor framför mig som jag verkligen inte vill missa så det passar nog ganska bra iallafall. Bland annat så är det den sista studentskivan i skolan, som då är min och min klass skiva och om jag är sjuk på onsdag så kommer jag gå iallafall, haha. Jag och min bästis har kommit på bästa utklädande (stavning?) bilder kommer upp senare på det 🙂 plus att jag ska till studion på fredag vilket jag verkligen ser fram emot. Så jag MÅSTE bli frisk!

Jag är förkyld och har väldigt ont i halsen så om du också har det eller har den någon annan gång så kommer det några tips här på vad du ska göra. För det första är ju te UTAN mjölk väldigt bra på halsen, te med halstabletter utan mjölk är också väldigt bra. Du känner verkligen det friska i tet. En annan sak som är väldigt bra men som inte är så gott, men jag lovar att du känner dig bättre av det. Du kokar upp vatten så det blir varmt och hackar ingefära, sen tar du en kopp och heller i allting där i och låter det verka i 3 min ish. Sen tar du en sil och häller över allting i en annan kopp så du får med smaken av ingefäran. Sen dricker du det helst när det är så varmt som möjligt, det är väldigt bra för halsen.
Nu ska jag sätta på en film, vi hörs lite senare, hoppas ni får en bra dag! Kram! 
  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply