musik

Starstrucked

Läste precis en artikel om Justin Biebers fan som betalade 2 000 dollar för att ta kort med honom + att se hans konsert. Justin Bieber ställde sen in alla möten med fansen för att han inte orkade med pressen. Istället fick fansen ta kort med en kartongbit som såg ut som honom. Dåååå är man starstrucked.

Jag önskar jag var lite mer starstrucked på kändisar och så, eller iallafall när jag var liten. Såklart skulle jag ju tappa hakan om jag såg Nicki Minaj eller så men tror inte att det kommer hända. När jag var liten var det ingen om inspirerade mig så mycket så jag kunde stå och köa i timmar för personen, eller sätta upp planscher i mitt rum eller springa längst fram i publikhavet för att se bäst. Jag önskar jag var lite mer så.

Tillbaka till Justin Bieber, hans konsert i Sverige som är den 29 och 30 September, ni som inte sett han live förut. Jag önskar jag kunde köpa biljetter till alla er. När jag fyllde… shit hur mycket fyllde jag? Men typ 16 fick jag biljetter till hans konsert i Staples Center i Los Angeles. Det var det mäktigaste jag sett, helt sjukt var det & jag inspirerades så sjukt mycket. Han kan fan allt… Jag vill verkligen gå i September, det vore mäktigt. Om det är nån som har biljetter, hör av er 😉

   

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply