personligt

BRUNT HÅR

Hello, nu är jag inte blond längre… Jag märker sån skillnad just för att jag var så himla blond innan men mörkare är det & jag vet inte om jag är nöjd eller inte, haha! Men jag hoppas att jag vänjer mig efter ett tag. Jag går alltid till ett ställe i Helenelund som heter ”Hårbolaget” och jag blir alltid lika nöjd! Jag jag har nog gått dit i snart 5 år men nästan alltid har jag hållt mig till det blonda, men idag var det dags för en förändring! 

Jag var så jäkla nervös när jag satt där, håret blir ju alltid mörkare än vad det egentligen är när det är blött så va sjukt spänd. Jag gick mot det lite mer ljusbruna hållet med lite ombre i topparna. Första bilden är från min gamla & naturliga färg, till när det såg mörkbrunt ut, och sen till resultatet. Sen kunde jag inte riktigt motstå att locka till det lite när jag kom hem, bra för att se hur det såg ut 😉 lite nöjd är jag iallafall! Hörs senare, kram! 

  
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply