musik

GIRLS GIRLS GIRLS 

Idag är det den internationella kvinnor dagen, yay. Vi äger. 

Imorse så trodde jag att jag hade försovit mig. Jag vaknade upp vid 11 med ett ryck, sen blev jag lungn igen efter 10 sekunder. Jag började 13.40 idag. Det var extremt skönt. Vad gjorde vi i skolan idag? Hmm… Åt lunch med mina bästa vänner och snackade lite skit och sen hade jag svenska. Riktigt skön dag. 

Imorgon är det också skola och då har jag också lite sovmorgon. Efter skolan så har jag läxhjälp. Ni förstår inte hur skönt det är. Hade aldrig klarat skolan utan henne. Hon heter Linnea och kan allting & tycker allting är roligt. Vilket var superbra när jag hade matematik i ettan i gymnasiet. Jag fick verkligen den pushen jag behövde. Jag hade nämligen så extremt svårt med speciellt matten i skolan och var faktiskt nära på att inte bli godkänd i 9an. Så jag tyckte det var ganska skönt sen när jag kunde välja bort det ämnet i 2an! Tycker ni om matte? Jag tror såhär att när man väll förstår det är det askul, men när man inte förstår det är det extremt tråkigt och riktigt jobbigt. 

Aja. Slut pratat om matte nu Ida. Nu ska jag sova. Fast först ska jag tänka igenom en outfit jag ska ha imorgon i skolan. Kan planera en vecka innan ibland. Tror det blir något svart. Har verkligen fastnat för svart. Det passar alltid in! 

Sov så gott fina ni. 1000 pussar & kramar.  

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply