musik

Våga va dig själv 

Det är så jävla coolt, att vara sig själv. Det coola är att det finns ingen som är som du och varför inte visa det då? Följ inte strömmen, gå vänster om du vill gå vänster och gå höger om du vill gå höger när alla andra tar vänster. 

Jag har aldrig riktigt brytt mig om vad folk tycker och tänker. Det skapar bara negativ energi. Såklart kan det vara positiva saker också. För några år sen hade jag verkligen en stil som inte så många i min närhet hade, jag kände mig så cool. Mina kompisar gick i ”hunterstövlar” och jag gick i mina baggie jeans (humörbyxor) och sneakers och jag tyckte verkligen om det. 

Jag skaffade periscope häromdagen, följ mig där ”idalafontaine”. Då var det en tjej som sa att hon hade blivit mobbad för att ”hon var annorlunda”. Hur hemskt är inte det? Förstå att bli mobbad för att man vågar vara sig själv. Om du läser det här eller någon annan som jag blivit utsatt för samma sak så hoppas jag att du fortsätter med din grej. För du är ashäftig. 

Ni är så jävla coola rent utsagt. Låt aldrig någon trampa på dig. Varför vara som alla andra när DU kan vara dig själv. Det handlar bara om att våga.  

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply