musik

Konserter

Igår spelade Ellie Goulding i Globen, wow. varför. missade. jag. det? Förra året gick jag på så sjukt många & bra konserter. Jag såg, Nicki Minaj, Ariana Grande, Nick Jonas, Carly Rae Jepsen, Jessie J, 5 Secounds Of Summer, Rixton mf. Det ska bli ett sånt år igen. Den här månaden fastnade jag verkligen för sjukt många bra låtar & nya artister. Grönan har hur mycket bra konserter som helst & ni kommer se mig där. Bland annat har jag fastnat för Troye Sivan som har konsert på grönalund den 20 Maj. Miriam Bryant har den 19 Maj & Little Mix 12 Juni. Woooow. Bara några av de bra namnen. Beyonce, Justin Bieber, Rihanna, Adele med fler kommer ju också till Sverige.?

Kommer aldrig glömma när jag och min pappa åkte till Los Angeles för första gången, vi åkte runt midsommar & på min födelsedag som är den 10 maj fick jag Justin Bieber biljetter till Staples Center i Los Angeles. Yep, jag typ kissade på mig… Det var det sjukaste & det coolaste jag sett. 

Det här kommer bli ett bra år med konserter. Det är så sjukt kul att se. Jag utvecklas så sjukt mycket själv när jag ser andra artister. Sjukt inspirerande, mycket sjukt nu. Vilka konserter vill ni gå på? Hoppas jag ser er där så kan vi dansa tillsammans (dans-emojin).

 Jessie J på Grönalund 

Carly Rae Jepsen på Berns  

Ariana Grande i Globen 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply