Mat

THE BIG ICE CREAM TEST 2017

 
I vanlig ordning har jag och bikiniformen tagit en kula för er, kära läsare. Formen, mannen och jag har ätit oss genom årets glassnyheter så ni slipper experimentera själva. Lucky you.
 
De fem på bilden var de nyheter som fanns på vår lokala Hemköp. Jag tyckte att det var ovanligt få nyheter så det kan ju vara så att de inte tagit in fullt set. I så fall återkommer vi med ett kompletterande test!
 
Anyhoo, here goes: As per usual, I and my bikini bod, have taken a bullet for you, dear reader. My body, husband and I have tried all the new ice cream so you won’t have to experiment yourselves. Lucky you.
 
The five pieces on the pic are the only ones our local grocery store had. I thought they were kind of few this year, maybe the store haven’t stocked a full set. If so, there will be another test! Anyhoo, here goes:
 
Magnum Double Coconut Jag gillar den här, det måste jag säga, men den är sjukt mäktig! Lagom mycket kokossmak och gott med mörk choklad. Den passar som dessert efter en middag men knappast som en en svalkare i solen eller på stranden. Då får man inte bada på en vecka!
 
I like this one, that I must admit, but it is seriously rich! The coconut flavor is just right and it’s nicely paired with dark chocolate. It would be great as a dessert after a dinner but wouldn’t work as a cooler at the beach. Not aloud to swim for a week after one of these!
 
Magnum Double Raspberry Samma koncept som kokosnöten men eftersom hallon är en mycket lättare smak blir den inte lika mäktig. Dessutom ligger det en slags hallonsylt mellan lagren av choklad som lättar upp. Jag gillar!
 
Same concept as with the coconut, but since raspberries are a lighter flavor it doesn’t come off as too rich. Also, between the layers of chocolate there is a layer of raspberry jam which lighten it up even more. I like!
 
Solero Strawberry Smoothie Det här är läskande och gott! Dessutom slipper man äntligen den där läbbiga vaniljglassen som förstör ett annars grymt koncept. Smaken är precis som utlovat, en god jordgubbssmoothie som händelsevis råkar vara fryst. Kommer helt klart att äta ett par av dessa i sommar.
 
This is refreshing and tasty! Also, you don’t have to deal with the yucky vanilla ice cream ordeal any longer which completely destroys an otherwise great concept. The flavor is, as promised, a good strawberry smoothie which just happen to be frozen. Will definitely eat a couple of these this summer. 
 
Minions Gelato Fy! Plocka inte ens upp detta söta härke ur frysdisken! Sliskig bananglass som är så söt att man storknar! Jag älskar minions men aldrig denna glass!
 
Ew! Don’t even pick it up from the ice box. Insipid banana ice cream with so much sugar that you’ll just keel over. I love the minions but never this ice cream!
 
Daim Liquorice Alltså, det var ju inte äckligt. Men det var inte heller gott. Smakade gräddig halstablett med choklad på. Erik fick i sig hela, för mig räckte det med ett par tuggor.
 
It wasn’t disgusting. But not good either. Tasted like a creamy cough drops with chocolate. Erik made it through the whole thing, for me, a couple of bites were enough. 
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply