Allmänt Mat

Never too old for birthdays!

Vilken dag igår alltså! Så mycket kärlek jag fick från nära, kära, vänner, bekanta – och några lite mer okända men det var ju trevligt det med! Och Facebook gör det ju väldigt trevligt att fylla år, det måste jag säga! Explosion av grattishälsningar! Jag kommer aldrig att bli för gammal för att fira födelsedagar, det är ju så roligt! 

Dagen började på bästa sätt med skidåkning, fortsatte med roligt jobb och sedan en naprapat som stack mig med nålar och tryckte på ömma punkter. Därefter avslutade jag med en brakmiddag utan dess like på Miss Voon tillsammans med Hubby. Det var så gott att det förtjänar ett eget inlägg. Plågade honom, stackarn, med att inte låta honom äta någon rätt förrän jag tagit bild på den, haha! Ovan ser ni deras fantastiska Grand Dessert som den fina personalen satt ett födelsedagsljus i!

What a lovely day yesterday was! I received so much love from family and loved ones, friends, acquaintances – and some I don’t know but that’s great too. And Facebook makes birthdays very pleasant, I must say. Explosion of birthday wishes! I will never be too old to celebrate birthdays, it’s so much fun!

I started the day skiing, then moved on to some fun at the office and got poked and stung by needles by my chiropractor. After that I ended the day in splendor at Miss Voon with hubby. The meal was so good it deserves a post of its own. I tormented him, the poor guy, by not letting him eat a single course until I had taken a photo of it, haha! Above, you see their grand dessert which the lovely staff had placed a birthday candle in!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lilitha Hex
  februari 28, 2017 at 2:06 e m

  Vilken trevlig blogg du har. Verkligen inspirerande. Kraaaam Lilitha Hex

 • Reply
  pilla
  februari 28, 2017 at 11:02 e m

  Miss Voon! Godaste maten.

 • Leave a Reply