Mat

French Toast Semla


Nu är det dags igen för nästa semmelutmaning! Det har nämligen dykt upp en ny stjärna på semmelhimlen som nog kan vara strået vassare än Princessditon jag skrev om för ett par veckor sedan. French Toast är en av mina stora svagheter i livet och semlor, well, det är ingen hemlighet att jag gillar dem också. Frågan är hur jag bäst ska lägga vantarna på en sådan här. Kanske måste göra sig en avstickare till Karlaplan någon dag. Någon som vill haka?

It’s time for the next Semmel-challenge! A new star on the Semmel-sky has arisen and I think it might shine even brighter than the Princess version I wrote about a couple of weeks ago. French toast is one of my weaknesses in life and that I like semlor, that’s not a big secret. Question is, how to make this creation mine. Maybe have to take a detour to Karlaplan some day soon. Anyone who wants to tag along?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply