Träning

Chasing The Dawn (and old men) 

Uppe med tuppen idag igen! Vet inte riktigt varifrån jag fick energin men den fanns där och runt 06:45 stod jag ute i spåret på Täby Konstsnöspår med skejtskidor på fötterna. Såg ingenting för jag hittade inte pannlampan, hade någon idé om att snön skulle lysa upp lite. Det första varven var lite mörka men som tur var körde jag med jämna mellanrum ikapp gubbarna som var ute och åkte och de hade alla strålkastare på huvudet. Inte säker på hur gamla de var egentligen men rubriken blir bättre då och jag var i alla fall ensam kvinna och by far den snabbaste av oss 5-6 personer därute. Efter ett tag hade jag lärt mig banan och var snön var lite bucklig och då kunde jag trycka på ordentligt! På väg hem sprack himlen upp i en helt otrolig soluppgång som jag bara var tvungen att försöka fånga. Inget kan plocka ner mig från den här endorfintrippen! Up before the sun again today! Not sure where I got the energy from but it was there and 06:45 I had skis on and was out on the track at Täby Konstsnöspår. I couldn't see a thing because I couldn't find the head lamp, but fortunately I overtook the other geezers every now and they all had headlights on. Not sure they were old really but they were men and the headline is better if they're old. Anyway, I was the only woman and the fastet of all of us 5-6 people out there. After a couple of laps, I knew the track and could step on it!  On the way home, the sky erupted into a magical sunrise that I just had to get a photo of. Nothing can get me down from this endorphin trip!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  pilla
  januari 20, 2017 at 10:52 f m

  Låter som en helt okej start på dagen!

 • Reply
  Eva
  januari 20, 2017 at 2:40 e m

  Starkt! Hur var spåren För oss nybörjare?

 • Leave a Reply