Allmänt Mat

The best spice: Saffron


Nu pratar jag inte om den gula julkryddan utan om det enda företaget som levererar vettig mat på dörren här ute i förorten. Det enda man annars kan få utkört är typ pizza eller möjligen thai. Saffron är helt grymma! God mat, prisvärt, snabb och trevlig service och sa jag god mat? Igår beställde vi hem en långbakad högrev med dragondressing som var helt stört god! 

Det här inlägget låter köpt för det är så odelat positivt men det är det verkligen inte. Om man ska klanka ned på något så är det att de är lite för snabba med leveransen, igår hade vi inte hunnit hem innan maten kommit men eftersom man värmer själv gjorde det inget att det fick stå ute på trappen i några minuter. Känslan av att mötas av en vit påse med god mat när jag öppnade grinden var så härlig. Ni måste prova det här gänget själva!

I’m not talking about the yellow Christmas spice, I’m talking about the only company that can deliver great food out here in the burbs. The only other options are pizza or possibly thai food. Saffron are amazing! Great food, good price, fast and super friendly service and did I mention good food? Last night we ordered slow cooked steak with a tarragon sauce- so yummy!

This post sound bought and paid for, but it’s really not. They are just great! If I have to squeeze out a negative comment, it’s that they are too fast on delivery. Last night, they made the drop before we had made it home. But since you heat up the food yourself, it didn’t matter if it had to wait a few minutes on the steps. The feeling of being met by a white paper bag filled with good stuff by the door is just great. You have to try this company out!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply