Mat

Gnarly Burger 

 
Vi firar lite ikväll, mannen och jag. Vi jag nämligen lyckats med konststycket att vara tillsammans i åtta år. Det är rätt coolt tycker jag!

Eftersom vi båda gillar det amerikanska köket blev det middag på Gnarly Burger i Vasastan. Brorsan är i stan så han hakade på också. Mycket trevligt! Det är ett skönt ställe men kör på en burgare snarare än en lobster roll. Den var inte riktigt up there på topplistan. Inte dålig men inte god heller.

We’re celebrating tonight, hubby and I. We’ve managed to stay together eight years. I think that’s pretty cool!

Since we’re both fans of American food, we had dinner at Gnarly Burger in Vasastan tonight. My brother is in town as well so he tagged along too. So nice! It’s a cool place but have the burger rather than the lobster roll. That didn’t really make it on the top list. Not bad but not good either. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply