Mat

Choklaaaaad!

Två år i rad har jag lånat pralinformar av en Martha Stewart-kollega till jul och gjort praliner. Första året var det mycket experiment över tillverkningsprocessen, andra året läste jag på om temperering av choklad och försökte gjuta skal mer professionellt (lyckades sådär med uppgiften) och i år tänkte jag att det skulle bli ännu lite mer klass på grejerna. Därför har jag anmält mig till en kurs i pralintillverkning på Medborgarskolan om två veckor för att lära mig hur man gör på riktigt. Ni behöver inte spela förvånade när ni får praliner i julklapp, jag kan meddela att det kommer alla mina nära och kära att få, inga undantag. Så, god jul typ.

Anyhoo, någon som vill haka på? Alltid trevligt med sällskap!

Det här var de jag gjorde i julas. Goda men för tjocka skal. Mörk choklad med passionsfruktstryffel.

IMG_1121.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply