Allmänt

Onsdag som är fredag

Det är lätt att vänja sig vid kortveckor. När man har dem känns det som att det egentligen är det här som makes sense, alltså ration mellan jobbtid och ledigt. Jobba tre, ledig fyra. Ett av mina smygmål i livet är att bli så rik att jag kan välja om jag vill jobba eller inte. Stanna kvar i sängen med mannen en dag när regnet smattrar mot fönstret eller sitta i skuggan på terrassen och läsa en dag det är varmt. Se fem avsnitt av en serie en tisdagsförmiddag kanske. Utopi såklart.

Men idag är det fredag fast det står onsdag i boken. Klämdagar is the shit och jag ska låtsas att jag valt att inte jobba för att njuta lite extra!

Apropå njuta, titta vad som äntligen tryckt upp sig ur rabatten! Det är ett par veckor sedan påsk men nu blommar de i alla fall!

20140430-072145.jpg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Hanna Sofia Rehnberg
    april 30, 2014 at 10:56 f m

    Hej!
    Jag heter Hanna Sofia Rehnberg och är doktorand i nordiska språk. Jag skriver till dig i ett lite annorlunda ärende: Det är så att jag skulle behöva hjälp att komma i kontalt med en bloggare som jag tror att du är kompis med. Bloggaren har tidigare haft en öppen blogg men numera är den stängd för allmänheten, och därför kan jag inte nå henne. Bloggadressen är kristinaosophia@wordpress.com. Anledningen till att jag vill komma i kontakt med henne är att jag vill be om hennes tillstånd att återge några inlägg från hennes välskrivna och roliga blogg i min kommande avhandling (det rör sig om inlägg som är kopplade till ämnet för avhandlingen, nämligen berättelser och varumärken). Jag hoppas på att du kan hjälpa mig med detta – det skulle betyda mycket för mig. Jag nås på mejladressen hanna.sofia.rehnberg@sh.se

    Trevlig valborg
    önskar
    Hanna Sofia Rehnberg
    Doktorand i nordiska språk
    Södertörns högskola (och Uppsala universitet)

    • Reply
      admin
      maj 3, 2014 at 6:23 f m

      Hej Sofia,
      Du är bra på Google!
      Det är faktiskt min man som känner Kristina. Jag har skickat din förfrågan till honom och han ska ta den vidare till henne.

      Lycka till med avhandlingen!

      Heidi

    Leave a Reply