Hus Trädgård

Och så blev det ett staket på eftermiddagen

Lite plötsligt fick vi fart under galoscherna och for till Bauhaus där vi köpte färdiga staketmetrar och pålar. Sen ägnade vi en och en halvtimme att banka skiten på plats i bakkanten på tomten. Tanken är att det skulle vara lite provisoriskt tills området är klart och Lantmäteriet kommer hit och mäter ut tomten. Just nu är vi inte helt säker på var gränsen går men vi ville ändå ha något som skärmar av tomten för vår platå används mest som grannskapets hundrastplats. Jag gillar hundar men är inte så förtjust i att min gräsmatta är toalett.

I alla fall. Nu sitter det där. Vi vinner inte SM i snickeri men jag tycker att det är OK och fyller sitt syfte. Erik tycker att det blev så fult att han skäms inför hela grannskapet säger han. Jag tycker att han överreagerar en smula.

Vi får väl se hur länge det står kvar eller om det redan till helgen planterats buskar där istället. Hela alltihopa kostade bara 1600 spänn så det är inte hela världen om det inte sitter kvar någon längre period.

Vad tycker ni? Kan det stå kvar ett tag eller måste det bort på en gång?

20140427-175454.jpg

20140427-175524.jpg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    pilla
    april 27, 2014 at 5:02 e m

    Kanske inte världens finaste sorts staket men låt det stå kvar som ett skydd för buskarna mot den allmänna gräsplanen och när buskarna växer upp slipper ni ju se skiten.

    • Reply
      heidiupdate
      april 28, 2014 at 10:11 f m

      Precis. Det blir också bättre när det kommer lite annat runt omkring. Tex en buske där tomten sluttar som mest och där staketet är som högst. Då kommer det inte se lika bedrövligt ut. Tror jag.

    Leave a Reply