Koreanska hudvårdstips

Klairs midnight blue youth activating drops är tillbaka!

Äntligen är Klairs midnight blue youth activating drops på plats igen!

Jippi! En för många efterlängtad anti-aging favorit som varit ute ur lager i över ett år har äntligen kommit tillbaka. Här kommer mina tips på hur man får ut mesta möjliga utav denna goding och vilka produkter som är bra att kombinera det med!

Här snackar vi elasticitet och minskade linjer som inget annat! Detta essens-serum innehåller bland annat två typer av peptider som arbetar både på djupet och på ytan för att förhindra och förebygga rynkor samt bibehålla hudens elasticitet. Den första peptiden är bFGF (eH Polypeptide) vilken arbetar i den djupare delen av huden och förhindrar de djupa rynkor som vanligtvis börjar komma i 30 års åldern. Den andra peptiden är EGF (rH Oligopeptide) och den jobbar med att förhindra fina linjer på hudens yta och med att behålla hudens elasticitet. Dessa peptider finns naturligt i hudens yta och har till uppgift att förnya huden. Dock minskar kroppens egen produktion av dessa i 20–års åldern. Genom att tillföra dem via sin hudvård hjälper man huden att behålla sin elasticitet och förebygga uppkomsten av rynkor

Den innehåller även superingrediensen Adenosine, ett ämne som finns i varje cell i vår kropp och som stärker vår hud genom att främja kollagen-produktionen. Den har också antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör den effektiv vid sårläkning och återuppbyggnad av huden. Serumet innehåller även blåbär som har starka antioxidativa egenskaper.

Den har en väldigt tunn och fin konsisten vilket gör att man helst ska använda den så tidigt som möjligt i rutinen

Användartips för optimal effekt!

Power duo för att minska fina linjer och jämna ut hudtonen.

Har du mogen, fuktfattig hud med pigmenteringar och antydan till eller redan har har fina linjer? 

Då kan denna kombo passa dig:) By Wishtrend mandelic acid och klairs blue drops i samma rutin.

Steg 1. 

Jag brukar göra så att direkt efter rengöring hälla några droppar By wishtrend mandelic acid på en bomullspad och svepa innifrån och ut över hela ansiktet( inte runt ögonen då den innehåller AHA). Det som händer då är att mandelic acid tar bort döda hudceller, ger en len hud, minskar och förebygger pigmentering och ökar möjligheten för huden att ta upp efterkommande produkter optimalt.

Steg 2.

Vänta en stund så att produkten hinner tas upp ordentligt av huden (ca 2 minuter) och fortsätt sedan med klairs midnight blue youth activating drops. Använd ena handen för att trycka ut serum direkt från pipetten över huden och använd den andra för att fånga upp dropparna och badda/klappa in dem i huden. Går utmärkt att använda under och runt ögonen för att förebygga och minska de där fina linjerna som gillar att dyka upp där och går även utmärkt att använda i flera lager. Fortsätt sedan med resten av din rutin såsom fuktgivande toner, fuktserum och fuktkräm.

  1. Använd som ögonmask för pigg och slät hud under ögonen!

Mixa lika mycket klairs midnight blue youth activating drops och klairs supple preparation facial toner. Klipp en klairs toner mate 2 in 1 cotton pad två delar och doppa dem sedan i vätskan. Placera dem under ögonen i ca 10 minuter och ta av och låt essensen sjunka in (ska inte sköljas av). Voila klar, återfuktad och slät hud under ögonen! Denna mask kan du göra varje kväll eller bara boosta med någon kväll per vecka.

 

  1. Anti-age boosta din nuvarande kvällsrutin.

Använd ensam i din nuvarande rutin genom att droppa den direkt på huden direkt efter rengöring. Fortsätt sedan med din toner, serum och fuktkräm som vanligt. 

 

Hör gärna av er med frågor om ni undrar över något! 

Kram
Cecilia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->