Uncategorized

GLOWIDs favoriter just nu: Ebbas kit för känslig hud

Hej alla!

Jag heter Ebba och jobbar med GLOWiDs sociala medier och webbutik. Nu under hösten börjar vi ett nytt koncept där vi i teamet på GLOWiD presenterar våra egna favoriter till er 🙂 Jag är först ut och här är mina 5 favoriter i höst och vinter för känslig hud! Detta kitet använder jag dagligen och från och med idag till och med söndag är det på 30 % rabatt, hur bra! 

Det här kitet passar dig som vill

 • Återfukta
 • Minska rodnader
 • Stärka upp hudbarriären
 • Lyster
 • Skydda huden från kallt väder, avgaser och smuts 

Jag har väldigt känslig hud och reagerar ofta på aktiva ingredienser, framförallt nu när luften blir torrare och det blir kallare ute. Mina 5 ”Must Have” produkter passar därför dig som är extra känslig (t.ex. mild rosacea) och torr men som ändå vill glowa och få en jämnare hudton med lyster! 

1.Klairs Supple Preparation Unscented Toner har varit en favorit sedan den lanserades för ett par år sedan! Känslig hud kan ibland reagera på essentiella oljor, vilket gör att denna passar mig perfekt då den här versionen inte innehåller några oljor och är helt fri från doft. Jag använder denna morgon och kväll och klappar in med händerna, ofta i flera lager för en extra fuktboost. Ett tips är att dränka tonern i Klairs Toner Mate 2 In 1 Cotton Pad som du sedan kan sätta på områden där du känner dig röd eller torr, jag brukar sätta dem under ögonen på morgonen – som en mini-sheetmask.

2. Klairs Fundamental Watery Oil Drop tror jag kommer finnas i mitt badrumsskåp resten av mitt liv – så bra är den! Ett serum som är fullt med snälla ingredienser som ceramider, grönt te och probiotika. Den ger en känsla av ett oljeserum (utan att innehålla någon olja), men sjunker snabbt in i huden vilket gör att den fungerar lika bra på morgonen som på kvällen. Jag använder denna efter toner, ibland kan jag också mixa den med ett mer aktivt serum (t.ex. C-vitamin serum) för att spä ut de aktiva ingredienserna. 

3. By Wishtrend Hours Long Moisturizing Gauze Sheet MaskEn sheetmask som återfuktar i upp till 40 minuter. När vi nu närmar oss istider förbereder jag mig gärna med en långtidsverkande sheetmask! Denna innehåller bland annat ingrediensen niacinamid som ger en klar hudton och minimerar porer. 

4. Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Det går kanske inte att missa att jag är ett stort Klairs fan. Den här vitamin E masken kan användas på många olika sätt – som dagkräm, primer eller nattmask. Den återfuktar samtidigt som den minskar irritation och rodnad och jämnar ut hudtonen. På morgonen tar jag ett tunnare lager av krämen efter toner och serum. Jag upplever att sminket ”fastnar” bättre och att huden får en naturlig lyster när jag har Vitamin E Mask under smink. På kvällen tar jag ett tjockare lager, antingen direkt efter serum eller efter en fuktkräm om jag känner mig extra torr. 

5. Make p:rem Safe me Barrier cream. Make p:rem är ett märke som passar oss känsliga superbra! Endast lugnande och återfuktande ingredienser som inte irriterar huden. Denna fuktkräm använder jag främst på kvällen då den är lite tjockare i konsistensen. En väldigt återfuktande kräm som gör huden mjuk och skyddar huden. Innehåller endast 17 ingredienser varav 92 % är helt naturliga. 

Psst! Med denna produkt tillkommer även en mindre Barrier Cream 20 ml samt rengöringen från samma märke Make P:rem Safe Me Relief Moisture Cleansing Foam 20 ml 3. Perfekt om du ska ut och resa! 

Hela kitet är på 30 % rabatt, 25- 27 okt! Passar framförallt dig med känslig, torr hud och/eller eksem/rosacea.  

/Ebba <3 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Clarissa
  november 5, 2019 at 1:47 e m

  Hej!
  Hade varit kul att få veta vad ni använder för smink framförallt till vardags men även när det vankas fest.
  Vill tacka för ni har så grymma produkter och verkligen gör en extra glad med era små prover. Bloggen är också väldigt kul att läsa!
  Ha det så bra!

  • Reply
   Cecilia Ortmark
   december 12, 2019 at 1:14 e m

   Hej Clarissa! Tack snälla du vad härligt att höra!!!!:) Vi ska ha det i åtanke och lovar att lägga upp mer om våra sminkrutiner!:)

  Leave a Reply

  -->