Uncategorized

Box Full of Seoul April – preppa kroppen inför vår och sommar!

Nu är vi ännu ett steg närmare våren – april är här! Och med april så kommer såklart en ny Box Full of Seoul!

Box full of Seoul- April!

Denna månad har vi valt att lägga fokus på kroppen. Snart kommer tunnare kläder fram, och mer hud kommer att exponeras och då kan det vara bra att förbereda huden på bästa sätt. Rikligt återfuktning av den torrare vinterhuden, få bort fnasigheter och välkomna våren med en len hud!

Så i denna box har vi en härlig samling av exfolierande rengöring för ansikte och hela kroppen, lotion för ansikte och kropp, mist, toner och återfuktande/lugnande sheetmasks.

1. Klairs Supple Preparation Body Soap – Denna milt exfolierande tvål fungerar till ansiktet men är även perfekt för att mjukgöra kroppen då den jobbar med att ta bort döda hudceller. I ingredienslistan hittar vi bland annat sheasmör & AHA som hjälper till att släta ut huden och som även behandlar acne. Tips! Använd den tillsammans med en skrubbhansdske och gå över hela kroppen för en extra exfolierande effekt och lent resultat.

2. Klairs Supple Preparation Facial TonerDenna bästsäljande och djupt återfuktande toner går utmärkt både till ansikte, dekolletage och armar!  Denna goding tar både bort smuts och talg samtidigt som den återställer ph-balansen i huden efter rengöring. Hyaluronsyra och glycerin ger rikligt med fukt och den lite tjockare i konsistensen gör att den är lätt att klappa in den i huden med handflatorna. Tips! Använd gärna i flera lager för en extra fuktgivande effekt.

3. Hyggee All in One MistFuktmist! En fuktmist passar lika bra till kropp som ansikte! Denna är perfekt att preppa med efter toner och innan lotion över ansikte och dekolletage. Misten innehåller en essens med bland annat björksav och hyaluronsyra vilket jobbar återfuktande och balanserande av talgproduktionen. Detta gör att den är utmärkt att ha med i väskan eller på skrivbordet för att fylla med på fukt under dagen. Skönt svalkande när det blir varmare ute, enkelt sätt att fräscha upp trött/fuktfattig hud. Tips! Mixa den med din bb-Cream och spraya på över färdig sminkning för ett dewy look med extra lyster!

4. Klairs Rich Moist Soothing SheetmaskSåklart har vi som alltid med minst 3 sheetmasks i boxen! Återfukta, lugna, reparera och stärk huden med denna favorit som passar alla, även den allra mest känsliga hudtypen. Tips! För en extra lugnande o kylande effekt, lägg den i kylen i några minuter innan användning. Låt sitta i 10-20 minuter (ska inte sköljas av) och fortsätt sedan med resten av din rutin.

5. Klairs Supple Preparation All-Over-LotionRäddningen till torr hud! Denna lotion är 100% veganvänlig och parfymfri, otroligt mild och passar även den känsligaste huden. I formulan finns härlig jojobaolja, hyaluronsyra och sheasmör som alla jobbar tillsammans för  att ge massvis med fukt. Det bästa av allt! Den ger extremt mycket fukt och sjunker in snabbt utan den där kladdiga känslan. Funkar även utmärkt att applicera längst ut på hårtopparna, läpparna och ansiktet. Så ska du hålla necessären liten och ha med dig en enda produkt över en week-end eller ut till landet över påsk, ta denna!:) 

Hoppas verkligen att ni ska gilla april boxen!:)

Cecilia och team GLOWiD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->