Uncategorized

PROPOLIS I HUDVÅRD – varför är det så bra?

Idag ska vi prata om den populära ingrediensen Propolis i hudvård! 

Från början är Propolis det klistriga material som bin använder för att täta och laga sin bikupa med. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts som finns utanpå knopparna hos vissa lövträd. Propolis är antibakteriellt och skyddar mot bakterier, svamp och virus. Propolis är också fullt med vitaminer som A, B och E samt mineraler och aminosyror – ni hör ju vilken maxad ingrediens! Ingrediensen är även naturligt reparerande och innehåller mängder med antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper som skyddar huden, minskar inflammationer och verkar anti-aging! Det är även fuktgivande och mjukgörande för huden = lyster!

Propolis passar alla hudtyper – även acnedrabbad och känslig hud. Ingrediensen är mest känd för att skapa naturlig lyster till trött och glåmig hud – vilket kan behövas dessa månader! 

 

Här är några av våra produkter med propolis i!

Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule

En rejäl lysterboost! Huvudingrediensen är självklart propolis som plumpar huden och ger näring till trött och glåmig hud. Den innehåller även Royal Jelly Extrakt som skyddar huden mot fria radikaler, Panthenol (Vitamin B5) som stärker hudens naturliga barriär samt Niacinamid som ger en klar hudton och minimerar porer. Passar alla hudtyper och ger dig omedelbart en ökad lyster och jämn hudton!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream

I samma serie hittar vi även Royal Vita Propolis 33 fuktkräm som med en honungsliknande konsistens ger långvarig återfuktning och stärker huden med propolis. Med antioxidanter som Vitamin B5, B3 och C ökar den hudens spänst och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Passar alla hudtyper, speciellt bra för mogen hud som vill jobba anti-aging och lysterskapande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15 % Ampoule

By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15 % Ampoule passar alla hudtyper men är speciellt framtagen för en mer acnebenägen hud. Förutom propolis innehåller denna även Polyphenol som är en kraftfull antioxidant som kan hittas i mörk choklad, te och bär. När det används i hudvård ökad den hudens cellförnyelse, reparerar och återfuktar huden. Tillsammans med propolis jobbar denna ampull med att minska blemmor och inflammationer i huden samt anti-aging och lysterskapande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make p:rem Safe Me Moisture Green Ampoule

Denna ampull innehåller grön propolis som också har en hög koncentration av klorofyll som verkar reparerande och stärker hudens naturliga barriär, läker blemmor och lugnar huden. Grön propolis är också fylld med flavanoider och antioxidanter som skyddar huden från fria radikaler, reparerar och återupplivar trött hud. Denna passar alla hudtyper, framförallt extra känslig hud (även eksem, rosacea).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kan du hitta och läsa mer om alla produkter! 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->