Trender

Koreanska hudvårdstrender 2017

1. Smink och hudvård i ett.

Vi kommer att se en utveckling av hudvård som är mer inkluderad i smink som tex i bb-cushion där vi redan ser mer anpassade produkter för olika hudtyper och hudtoner och innovationer inom teknologin bakom bb-cushions såsom tex mochi-baserade cushions 

2. Hårbotten.

2017 fokuserar man mycket på håret och den så kallade 10-stegs skalp rutinen. Precis som 10-stegs hudvårdsrutinen finns också en liknande rutin för håret, som sägs göra att man undviker utväxt av grått hår och håravfall!

3. Effektivitet.

Vi kommer att se existerande produkter blir enklare att använda och mer effektiva. Tex tas det fram sheetmasks med lera (tidigare har de endast gjorts i mikrofibrer). Dra bara av den som en vanlig sheetmask och slipp allt kladd som en vanlig lermask innebär!

4. Naturliga ingredienser. 

Vi kommer att se koreanska hudvårdsprodukter fyllas ännu mer med naturliga ingredienser. Till exempel tryffel för anti-aging, björk juice (istället för vatten) eller varför inte bambu som återfuktar.

6. Globala företag kopierar.

Många globala företag börjar nu kopiera de koreanska produkterna. Säkerställ att du köper produkter från en certifierad säljare och att produkten har engelsk text och att det står made in korea.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->