Uncategorized

Känna sig bortskämd

Alltså wow. Vet ni vad? Igår kände jag mig riktigt bortskämd när det plingade på dörren och där fanns det ett blombud till mig. En stooooooor bukett med 25 röda rosor? Herregud, blev mållös! Typ aldrig fått blommor innan haha? Har ni det? Känns så synd, för den uppvaktningen var egentligen mer vanligt förr. Tänk när männen skulle bjuda ut tjejerna, då fick de först knacka på och gå till pappan och be om tillåtelse för att sedan fråga tjejen. Nu bjuder man knappt ut varandra längre? Tråkigt att det ska bli så neutraliserat. JAG blir jätte glad av att bli lite bortskämd ibland när någon ansträngt sig och lagt en tanke till att jag ska tänka på den och dens underbara gärning. Likaså att göra det själv (ta det inte fel, det behöver absolut inte vara saker…tanken med det som räknas, kan tex vara bara att man skrivit en lapp m.m. som visar att man bryr sig)

MEN i alla fall, igår var det tydligen min tur att bli lite bortskämd. Från vem undrar ni kanske då? För Elin Hagberg har inte haft pojkvän på 4 år haha! Det har jag inte nu heller…meeeeen hon dejtar en underbar kille som definitivt är värd att satsa på och vi trivs väldigt bra tillsammans så vi får väl se helt enkelt vart det leder. Så då jag inte vet så mycket mer än att jag tycker väldigt mycket om honom så är det svårt att dela med sig till er….så vi får väl se i framtiden om min relationsstatus ändras…hoppas det, hihi för nu har jag varit alldeles ensam alldeles för länge!

Tills dess, ta en titt på min underbara bukett tillsammans med mig, sååå fin & hur underbar är inte han som gjorde det? #pirr

33ac5157-3167-4842-95d8-182dc130cdef

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply