Okategoriserade

Beirut

  image Okej! Då är det inatt dags för mig och Katja Elmén med Zinq Studios att åka till Beiurut för en veckas fotojobb. Som person älskar jag att resa och upptäcka nya kulturer & miljöer. Jag är ganska orädd för intryck och älskar att utforska. Det jag dock lider av är separationsångest. Jag avskyr att lämna något eller någon. Imorse var det dags att krama om min pojkvän och någonstans höll jag mig lugn för att inte stressa honom. Så fort dörren slog igen kom paniken krypandes. Jag tror jag lyckats googla fram varenda avrådan som UD någonsin gjort när det kommer till resor till Beirut. Jag är ju så klart inte rädd för landet eller människorna i sig utan snarare för oroligheterna i Syrien och att det vi läser om dagligen i nyhetsblaskorna plötsligt är så nära. Jag ser på den här resan med en skräckblandad förtjusning. Jag ser fram emot att besöka ett land man sällan väljer att "semestra i" . Jag tycker att det är coolt att en minister vill bli fotad utav en fotograf ifrån Sverige och dessutom väljer att flyga ner Katja med stylist för en plåtning. Jag älskar tanken på att jag ska få möta solen och värmen, jag behöver det!  någonstans försöker jag att välja bort rädsla och koncentrera mig på det som jag ser fram emot. Jag kommer dela med mig utav bilder här och hoppas på att ni följer med på resan.
Okategoriserade

Jag sov som en prins 

Jag och mina kollegor ifrån Blogozine har varit på inspirerande "get away" på Wenngarn slott.     Väl på plats hade vi en fantastisk plåtning då alla behöver en ny start på 2016 och till det krävs snygga bilder till både bloggen och redaktionspresentationen.     På plats plåtades några utav oss med världens mysigaste islandshästar och jag som inte har någon tidigare erfarenhet eller relation till hästar blev ändå helt kär. Tusen tack till alla på Wennegarns Islandshästar för att ni satte guldkant på vårat besök.     Förutom detta blev det en magisk lunch med helt underbara pizzor. Man kunde välja på en väldigt spännande meny med mycket vilda inslag och det smakade väldigt trevligt.     Kvällen avslutades med ett julbord som både var traditionellt men samtidigt innovativt med sillsorter som gjorde mig varm i hjärtat. Även på julbordet fanns det mycket vilda alternativ som gav en extra lyxig känsla till hela kvällen! Förstår verkligen att slottet är känns för sin mat!            I detta inlägg vill jag sända ett riktigt stort TACK till all personal som jobbade på Wenngarn! Jag vill tacka er för att ni fick mig och mina kollegor att känna oss som prinsar, prinsessor, drottningar & kungar. All personal var nämligen mer än tillmötesgående, mycket vänliga och servicen var exeptionell. Hela redaktionen pratade om detta på vägen hem och det kan vara det finaste betyg man kan få tycker jag. Så TACK!             Om ni undrar om jag sov som en prins? Så klart jag gjorde!       
Okategoriserade

Maruschka de Margo

Kvällens mingel på Maruschka de Margo.  Trevlig kväll bland fantastiska designerkläder, nya klockkollektionen ifrån Versace.  Det bjöds på experthjälp i butiken, nyttigt tilltugg och rawbollar som verkligen var to die för!    
Okategoriserade

Lights

Nu är julbelysningen upp precis överallt och jag trivs mer än någonsin med mörka kvällar. Hur mysigt e det inte ?         
Okategoriserade

Warner 20 år

Igår bjöd Warner på en ordentlig 20 års fest. Självklart duger bara det bästa vid ett sådant firande och festen hölls i En utav Stockholms finaste klubbar, Berns salonger!  Det bjöds på grym atmosfär och uppträdanden utav bl.a. Nicklas Strömstedt, little Jinder, Erik Berg, Sabina Ddumba och Danska Christopher.   Självklart lite drinkar & lagom med dans! Tack Warner för ett härligt live session.             
Okategoriserade

Gåsmamman

Igår var jag på en mycket spännande och trevlig förhandsvisning utav Gåsmamman som har premiär på C more nu på Torsdag ( 26 Nov )  På plats fanns bland annat Alexandra Rapaport som också är medproducent i denna Svenska dramasatsning! Personligen tror jagat denna serie blir en hit då den hade en lagom blandning utav allt. Spänning, vanliga relaterade familjesituationer och sådant som man aldrig tror sig döljer bakom perfekta familjefasaden. Dessutom tycker jag att det är otroligt häftigt att en kvinna kör huvudrollen i en dramaserie då det oftast är män som står för den kvoten ( Hejja! )  Tack till både C More och Wonderland event för en superkväll med goda snittar, trevligt bubbel och levande gåsar (!) på plats!            
Okategoriserade

Vinn

Vinn finaste höstjackan från Unreal Fur och Maruschka de Margo!   Äntligen – Det är det dax att säga: Varmt välkomna in i butiken – Blogozines nya Fashionformat där du online i magazinet kan uppleva både interiör och utbud i utvalda butiker, spännande erbjudanden, nyheter och shopping – direkt i datorn eller mobilen!  Maruschka de Margòs nya flaggskeppsbutik på Grev Turegatan 9 är först ut. I över 20 år har boutiquedrottningarna Maruschka och Margò Fallai framgångsrikt klätt och smyckat stilmedvetna kvinnor med det senaste från de största modeskaparna i världen. Den nya butiken på Grevturegatan 9 erbjuder en handplockad mix av både high-end fashion och affordable luxury.    Detta ska vi såklart fira med en lyxig höst tävling. Någon av er kommer vinna en fantastisk midnattsblå päls från Unreal Fur. Materialet är i högsta kvalité och är väldigt likt riktig päls – dock är det så att inget djur har fått offra sitt liv för att du ska få känna dig varm och vacker i den här pälsen. Hur kan jag vinna pälsen? Det är enkelt! Gå in i reportaget HÄR och läs instruktionerna och / eller … Ta en screnshoot eller spara bilden och dela den på instagram med en personlig motivering varför just du ska vinna pälsen. Tagga 3 vänner. Kom ihåg att lägga in följande hashtags så att vi kan hitta ditt bidrag: #maruschkademargo #blogozine #unrealfur Vinnare meddelas och presenteras 17/11 kl. 12.00 Lycka till!