Vårens och sommarens snyggaste hårtrender

Vårens och sommarens hårtrender är här, de är enkla att göra hemma och supersnygga!

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 09.33.33

Naturliga lockar får du enkelt med hjälp av en plattång. Preppa håret med värmeskydd och forma lockar. De ska inte vara perfekta och de börjar i öronhöjd. Låt svalan och skaka ur lockarna, borsta om det behövs. Spraya med lite saltvattenspray och skaka ur en sista gång.

.Skärmavbild 2015-03-11 kl. 09.33.45

Backslick är en av vårens hetaste trender, använd hårgelé och kamma igenom med dina fingrar. Hetast av allt är att ha luggen över pannan som bilden längst till höger.

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 09.33.20

Hästsvansen kan varieras i det oändliga. Gillar särskilt den kreppade varianten som Stella McCartney visade upp på sin visning i NY. Tupera upp volym på hjässan, kamma slätt och sätt upp en vanlig tofs eller varför inte variera den som ovan.

Bilderna kommer från Pinterest

Comments

comments

Sara Stenevad

Redaktionschef Skönhet

Beauty och Fashion junkie! Makeupartist och stylist med lång erfarenhet och skönhet i alla dess kosmetiska former. Ett brinnande intresse att föra mina kunskaper vidare vilket jag gör i artikelform – här på Blogozines skönhetsavdelning och i min roll som utbildare av nya makeupartister och stylister. Tillsammans med mitt team stylar vi allt från IDOL och STHLM Fashion Week till Guldknappen och våra egna Blogozine visningar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>