Stjärnskottet “ISA” toktrendig i nya videon ” Don´t Stop”

Ingen svensk har väll undgått stjärndebutanten Isa som utan förvarning tog sig direkt till mellofinalen utan att passera andra chansen med sitt coola framträdande och låt som man bara vill hoppa runt och dansa till. Kan inte undgå att tänka på Brittney Spears debut på 90-talet. Fast Isa känns verkligen 2015 och i stilen så toktrendig man kan bli i vår.

En av de tydligaste trenderna 2015 är just backslick på tjejer och även i långt hår – kul att Isa verkligen har snappat upp trenden i nya videon för Don´t Stop som för övrigt känns fräsch, färggrann och vårig.

Med det önskar vi Isa som en av Blogozine redaktionens mellofavoriter stort lycka till i finalen.

Dessutom förutspår vi att vi alla kommer att både höra och se mycket mer den här tjejen – kanske en framtida stilikon?

Kolla in videon!

 

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>