BONBON Victor & Rolfs karamellsensation!

Viktor-and-rolf-bonbon-perfume-mirror-reality

Välkommen till Victor & Rolfs magsika värld av haute couture med den där extra lilla twisten. Nu kommer den nya parfymen BONBON till Sverige och säljs initialt exklusivt endast på NK Stockholm och Götebort, Åhlens City och KICKS på PUB.

Lysande glamour, provocerande couture och överraskande elegans är förr som nu de tre kreativa pelarna som definierar V&R. Den nya parfymen BONBON har man valt att slå in i en vacker rosa Bonbon-flankong i form av en rosett – kanske för att rosetten i sig är en tidlös modesymbol och en ikonisk design som förkroppsligar essensen av äkta couture. En rosett är både lekfull och allvarlig, känslig och stark, historisk och samtida. V&R konstaterar ” Att bära en rosett uttrycker både en personlighet och stil. Bonbons Glasflakong är skapad av hantverkare från den berömda Pochet du Courval där glasrosetten har skulpterats till perfektion med samma precision och noggrannhet som används när man skapar haute couture-plagg.

Det tog det glasblåsarna två år att få fram den slutliga rosetten som V&R kunde sätta sit signum på. Så det är mer än en parfym man ställer i hyllan när man tar med sig sin Bonbon hem.

 

Blogozine bobon

rosett rosett tatuering

 

BONBON är precis som Flower bomb ett samarbete med Lóreal. Det märks väl att det är eminenta parfymörer bakom denna doft som precis som en karamell innehåller flera lager av dofter som ändrar ton. En lyxig parfym med fräscha apelsinblommstoner tillsammans med djup persika och träig kola. En perfekt uppföljare i en väldigt vacker flaska.

 

Viktor & Rolf’s new fragrance Bonbon worldwide premiere in Amsterdam Viktor-and-Rolf-WOW-magazine-Haute-Couture-Show-Parfum-Bonbon-e1390565318862vr_bonbon viktor-rolf-bonbon-nouveau-parfum-viktor Viktor & Rolf’s new fragrance Bonbon worldwide premiere in Amsterdam Capture-d’écran-2014-03-25-à-09.58.23ViktorRolf_Bonbon5 viktor_rolf_video

Fotograferna Inez Van Lamsweerde och Vinoodh Matadin tog fotona till visuellkampanjen under direktiv från Malin Ericsson från Baron & Baron. Som modell ses Edita Vilkeviciute som får förkroppsliga V&Rs frestelse med handmålade rosetter över kroppen.

471202891_640 m1mxfa4ad644_std640 le-defile-viktor-rolf-haute-coutre-printempsViktorRolf_Bonbon3 Viktor-Rolf-Haute-Couture-Spring-2014-9 Viktor-and-Rolf-Bonbon-thum

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>