Blogozine luciamingel och julfest på Society

Tack alla gäster som kom till Society, grevturegatan 30, på Blogozines sista visning för i år och framförallt vår egen julfest som ägde rum samma kväll efter visningen!  Vi som jobbat med visningarna och minglen under hösten är mer än nöjda och väldigt glada efter lördagens kalas på många sätt.

Som till exempel med Societys jultallrikar som man fick plocka ihop själv. Allt var otroligt gott… drömmer fortfarande om deras rödbetssallad…Och Rörelsen som gjorde ett storstilat uppträdande både på höstens första och sista mingel.

Stort tack till våra samarbetspartners; Wolford, Maison Close, Honeymill, Society, Aloe Vera Drycken, Tentigo.se, Luciano Padovan, Svensk Kombucha, Erik Lallerstedt / Svenska Smakupplevelser, Frank Dandy Superwear och Mady Models. Utan er hade kvällen helt enkelt inte varit möjlig.

En eloge även till Blogozines egen Skönhetsredaktör Sara  Stenevad som tillsammans med sitt otroligt duktiga team har stått för makeup och Styling. Just lördagens visning stylades av Lisa och Sofija.

Ett stort tack vill vi i redaktionen även rikta till MOOD Stockholm och de fantastiska butikerna som vi haft den stora äran att jobba med tidigare i höst. Vi älskar att jobba med er <3 !

Även med dessa tre underbara damer, Betina Buffa, Wolford, Sophia Nystrand, Honeymill.se och Lena Bergström, Luciano Padovan. Ser fram till fler visningar tillsammans med er.

Nu återstår för oss alla att njuta av livet och fira den stundande julen och nyåret med släkt, familj och/eller vänner, eller på något annat sätt om man vill det. Nästa år hoppas vi att vi ses igen.

Här kommer mingelbilder från i lördags och det var en fröjd att se hur härligt vinterfestliga alla våra gäster var.

[nggallery id=11]

1471388_729173620443498_1685583093_n-1

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>