Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Non-sense

För någon vecka bjöd Non-Sense med Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan i spetsen på pressfrukost vid Snickarbacken. Så mycket snyggt och mycket med "vill-hafaktor". Plånboken kommer att bli tom i vår... Snöade in på bland annat de nudiga bootsen. Så snygga!      Härlig mix av skira tyger med tuffa detaljer. Karin. Lisa och jag passar på att få i oss lite frukost.   Vänstra klänningen är given i garderoben. Karin igen och här ser ni hela klänningen med nitdetaljerna. Coolaste kappan.      Varför inte lite färg till våren? "Mina skor igen" Non-Sense modell i härlig mönstermixad klänning Som sagt, coola detaljer. Ledsen att färgen blev konstig, denna var mer mörkt blå. Jag och Per Slitna detaljer på jeansen. "Min" klänning i en annan färg.

Leave a Reply