Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Swiss Clinic

Oj vad dagarna flyger förbi så här inför jul, så mycket att göra så lite tid… Hann dock med lite egen tid i tisdagskväll och den spenderade jag hos Swiss Clinic som hade pressmöte. Jag hade inte alltför mycket förkunskaper om företaget och därför var det superintressant. Är ju skönhetsjunkie och Swiss Clinic lovar  produkter som verkligen ger resultat och företagets menar att de arbetar med skönhet både inifrån och utifrån. Vem är jag att missa att ta reda på mer? Exakt, så då lade jag de där timmarna som var obokade på att ta mig till deras kontor.

Det var ett både givande och intressant möte där grundarna av företaget berättade om deras filosofi och deras produkter, innehåll och hur produkterna arbetar. Det verkar lovande så jag hoppas att jag ser resultat. Först ut bland deras produkter är deras Beauty Pearls och deras Swiss Skin Renewal. Beauty Pearls skall ge bättre kvalité på hår, starkare naglar och även klarare ögon. Det kommer såklart inte över en natt så jag får testa ett tag och återkomma med rapport. Swiss Skin Renewal innefattar produkter för att föryngra huden och innefattar bland annat deras Skin Roller som flera svär vid. Skin Rollern kan köpas med olika längd på nålarna och det är viktigt att man har koll på vad man har då du till exempel kan skada din hy om du har för långa nålar (anpassade för t ex att motverka celluliter). Nålarna öppnar din hy som i sin tur kan ta emot din kräm eller serum bättre – gissar att molekylerna kan vandra ner i de olika hudlagren bättre. Dessutom stimuleras kollagenproduktionen vilket håller din hy ung och spänstig. Återkommer även här om mina resultat.

Beauty Pearls:

Skärmavbild 2014-12-21 kl. 22.54.06

 

Swiss Roller:

Skärmavbild 2014-12-21 kl. 22.55.27

 

 

Glömde dessvärre min kamera hemma (den där stressen) så jag lånar en som Swiss Clinics fotograf tog 🙂

swiss

Leave a Reply