Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

God morgon

Sitter på balkongen och njuter i solen. Dagen kommer att bjuda på en tur till parken, lite fix och trix hemma för att få ordning på veckans stress där hemmet hamnat lite på efterkälken, har inte packat upp allt ur resväskan sedan Istanbul till exempel. Sonen ska till bästa Divo för att få fixat håret, måste, måste ta tag i första tentan vilket inte hunnits med då min lediga dag försvann. Mina treor hjälpte till att sminka sår inför vårdklassens stora övning i akut omhändertagande samt att vi hade möte och planering inför höstterminen. Hoppas att jag även hinner sitta några timmar i morgon innan våra helggäster kommer, vi ska fira farfars 70- årsdag.

20140529-094608-35168937.jpg

Leave a Reply