Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Sommarlov och student…

ist4

…närmar sig med stormsteg! Eleverna stressar med det sista inför skolavslutning och student. Och jag med. Och på det har jag ju föreläsningar två kvällar i veckan, varav en av dessa är tisdagar. Idag var Maja Gunn på vår föreläsning och berättade om ett av sina forskningsprojekt  som handlade om iscensättning av en specifik genusfråga. I morgon en ny föreläsning plus att båda tentorna har kommit. ojojoj…. På fredag eftermiddag åker jag till Istanbul men innan dess skall ett studiebesök hinnas med och ett par möten, som tur var är det möten med världens bästa personer så det ser jag mycket fram emot. Och praktikbesöket i morgon hos Damernas. Alla är så mysiga och glada. Hjärta. Massor med roligt alltså. Det finns en tråkig sak också och det är att jag missar sonens vernissage på torsdag då jag jobbar till 17. Det är tråkigt, tråkigt, älskar när barnen går runt och berättar om sina arbeten och visar.

Någon som varit i Istanbul? Tips? Vi har några restauranger bokade vet jag men annars?

 

Skärmavbild 2014-05-20 kl. 22.20.14

ist3 ist5       , F

Leave a Reply