Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Auktion för cancerforskningen!

konst

I samband till Sluta röka loppets målgång, ( Springlopp, fem km alternativt 1 mil www.slutarökaloppet.se ) kommer vi att hålla en auktion och varenda krona går helt oavkortat till cancerfonden och forskningen. Vi vill belysa den livsviktiga forskningen som tyvärr berör oss alla. Samtidigt vill vi göra något kul och fira hur härligt livet och kreativiteten kan vara. Vi hoppas att många vill komma och springa loppet eller bara vara med efteråt, ta en promenad ut till auktionen och förhoppningsvis får vi ihop en bra summa samt uppmuntrar alla initiativ till att stötta forskningen.

Loppet startades förra året av Malin Johansson född 81 som själv blev frisk från cancer.

I år hakade bloggnätverket och magasinet Blogozine på det hela och gör en auktion efteråt på Djurgårdsbrunnsbron direkt i anslutning till målgång.

Konstnärer och donerade tavlor:

Regina Lund – “Kommer Strax” – Svensk skådespelerska, konstnär, sångerska som själv drabbades av bröstcancer för ett tag sedan.

Emma Malm – “Butterfly life” – Väldigt populär ung konstnär som målar stora tavlor, ansikten med mycket färg och intryck.

Linnea Frank – “A fist full of colours” – Linnea är en av de mest populära och lovande unga fotograferna, konstnärerna just nu.

SEIKE – “dying for beauty” – Seike är sångare i Yohios gamla band och har över en halv miljon följare på nätet. De flesta från Japan och , tyskan och USA. Han designar egna kläder, målar, skriver musik, bloggar osv etc. Många järn i elden.

Natalie Friesen -” Golden hearts” – Bloggande konstnär som målar stort och färgglatt.

Alexandra Friberg – “Butterflies” – Fröken Sverige vinnare och konstnär. EN vacker och begåvad bloggande konstnär

Calle Lindgren- Fotograf

Datum: 14 maj kl. 19.30
Var: Djurgårdsbron

Varmt välkomna!

Se info på vår fb:

https://www.facebook.com/events/296914257129741/

https://www.facebook.com/blogozine

Leave a Reply