Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

NO7:s nyheter på läppfronten

Skärmavbild 2014-05-01 kl. 15.08.06Vårens nyheter från NO7 heter BB Lips och High Shine Lip Crayon! För er som följer med i bloggen så vet ni ju redan att jag gillar de nya "läppkritorna", denna är inget undantag. Lätt att applicera, återfuktande och ger ett halvtäckande resultat (några mer skira och några mer täckande och de kommer i fyra supersnygga nyanser, mina favoriter är Tickle som drar åt det orangea hållet och Berry som drar åt det vinröda. De andra nyanserna heter Daydreamer och Delicate Pink. BB Lips finns i tre olika färger, Ballerina, Belle Pink och Blink Pink. Även dessa är återfuktande och innehåller dessutom SPF 15. Priset för båda sorter är 99 SEK/st och de kommer att finnas på Apotek Hjärta nu under maj månad. Go fetch! Här är Tickle, oredigerat såklart: Skärmavbild 2014-05-01 kl. 15.23.02 Skärmavbild 2014-05-01 kl. 15.24.27

Leave a Reply