Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Nytt från MAC – dagens tips!

MAC introducerar sin senaste innovation, läppstiftspennor. Har funnits tidigare hos andra märken, till exempel Make Up Store men nu har alltså även MAC lanserat en läppstiftspenna. Jag älskar läppstiftspennor för du får precision vid applicering som om du hade en läppenna, men mjuk som ett läppstift. Perfekt att ha i handväskan och det bästa är att man skruvar upp pennan, som ett vanligt läppstift men utan kladdiga lock och denna från MAC behöver ingen vässare. Ger shine direkt och finns i tolv färger. Finns ute i butik från den 3:e april men finns på vissa siter att beställa redan nu.

Dagens tips alltså!

 

mac1  Skärmavbild 2014-03-28 kl. 10.19.37

 

 

 

Comments are closed