Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Clara Delevingnes bryn

Alltså. Hur coola? Formen på hur ögonbrynen ska se ut har det gått många trender i. Jag har testat många. Vildvuxna, röda, tunna, olika former från raka till mer rundade. Ja det mesta helt enkelt. Jag har till och med låtit tatuera dem. Som tur var har det nästan bleknat bort. Vill inte ha de formen längre. Den är inte modern. (Så ett hett tips till alla: tatuera inte brynen. Forma den med färg i stället. Då kan du variera dem hur du vill)

Just nu suktar jag (och säkert många fler) efter Clara Delevingnes bryn. tjocka, lite busiga men ändå välskötta.  Egentlige tror jag  kanske inte att de passar mig och har nog inte tålamodet, men kan inte låta bli att  tycka att de är grymt snygga. När det kommer till att forma bryn så är det tre saker man ska ha i åtanke: Proportion, balans och harmoni i ansiktet.

Vill man ha Claras bryn så måste man först och främst beväpna sig men en god portion tålamod för under minst fyra veckor ska man låta brynen växa utan att använda pincett. Man ska inte plocka ett enda strå. Även om det ser glest ut, det gör det tills alla strån vuxit ut. Använd ett serum för bryn, gärna ett med peptider i för det gynnar hårtillväxten. Att färga brynen gör att de ser tjockare och tätare ut och även de spädaste babyhåren syns. Slutligen, när du har dina bryn på plats, låt ett proffs plocka brynen, och gå till en som använder pincett, inte en som trådar då det tar bort för mycket hår och du vill ju ha mycket bryn!!

 

Skärmavbild 2014-03-25 kl. 15.15.32

Comments are closed