Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Kamera

Skrev ju för ett tag sedan om att jag ville ha en ny, mindre kamera än den stora, otympliga systemkamera som jag har. Tänkte ju kolla runt lite olika märken och gick först till Kameradoktorn. De var mycket informativa och hjälpsamma. De berättade bland annat att kvaliteten på en bild inte bara beror på processorer och annat i kameran utan också storleken på sensorn i kameran. Eller egentligen "filmytan". En systemkamera har en större sensor än de mindre. Rekommendationen jag fick från Kameradoktorn var en Fujifilmkamera X.M1 som kostar runt 4 990 SEK (på Kameradoktorn) med normalzoom. Liten och behändig. Den har en XTrans CMOS (sensorn) & EXR Processor 2. Kameran är automatisk och tar 5,6 bilder per sekund.

ZUR_BEAUTY

Fastnade för en helt ny kamera som de inte fått in än, mest för att den sm fanns i butik var vit tror jag. Nikon 1 V3. Googlade kameran och den har samma storlek på sensorn (uppfattade att det var bland det viktigaste). Den kommer att kosta cirka 9 000 SEK med normalzoom. Den skulle också komma i ett paket med ytterligare en zoom och grepp som extra tillbehör. Den nya sensorn i V3 har 18,4 megapixel med 171 autofokuspunkter och den kan ta 20 bilder per sekund. Den nya sensorn, Expeed 4A ska ge högre bildkvalitet och vara snabbare än de tidigare modellerna. Inbyggd wifi.   niko Tänkte kika på vad Sony har att erbjuda också innan jag bestämmer mig. ) 9 000 SEK känns lite saftigt, men den var ju snygg.  

Comments are closed