Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Gellack

Älskar ju vackra naglar men har ofta problem med att lacken inte sitter särskilt länge. Det börjar alltid flaga lite efter några timmar. Spelar ingen roll hur duktigt jag gjort förarbetet. Lösningen för mig är Gellack. Att gå till salong kan kosta upp mot 600 SEK per gång. Visserligen kan det vara värt det när lacket håller i mellan 2-3 veckor men Depend har kommit med en variant för oss konsumenter. Det är enkelt – gäller bara att vara lite precis och noggrann när man lackar sina naglar. Kommer lacken på huden, om än så lite, och man inte får bort det med en tops kommer lacket att släppa snabbare än utlovade 2-3 veckor så var noggrann. Det är det värt!

Depend har massor med färger som är underbara, det finns till och med glitterlack i deras Gellackserie. Ett startkit kostar bara 399 SEK (att jämföra med ca 600 SEK/tillfälle). Finns bland annat hos Lyko.

Mitt tips är också att, om jag har ett älsklingslack från ett vanligt sortiment så har jag märkt att om jag bara lägger underlacket, härdar i LED-lampan, på med överlacket, härdar igen och sedan bara målar på mitt vanliga lack (utan att härda då) så håller det mycket mycket bättre. Det är dock inte alla lacks formulas det funkar med men på många. Jag sparar grymt med tid och kan ha snygga naglar!

depoend depe3 depend 2 dep4

 

Comments are closed