Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Tips på glitterprodukter!

Bara ett par dagar kvar till nyår nu och nyår ska glittra!

How to:
1) Lägg en ögonmakeup du gillar, till exempel en sotad look i favoritfärgen

2) Addera glitter där du vill. Förslagsvis på själva ögonmakeupen, men det är också effektfullt att välja en eyeliner i glitter. Eller varför inte addera glitter under ögat (fransmarkering under ögat, inte i vattenlinjen. Då kommer du garanterat ha glitter i ögat….) eller i ögonvrån.

Lättast att addera glitter är att doppa en pensel försiktigt i Make Up Stores Mixing Liquid (eller motsvarande från annat märke) och därefter doppa penseln i glittret. Därefter dutta försiktigt på ögonmakeupen, alternativt göra en eyeliner. Använd då en eyelinerpensel om du vill ha en smal eyeliner, eller en snedställd för lite bredare.

Glitter i mängder av färger finns för lite drygt hundralappen på både Make Up Store och MAC. Billigare glitter finns till exempel på Panduro, men är lite grövre.

 

Lite inspo:

Skärmavbild 2013-12-28 kl. 17.20.32 Skärmavbild 2013-12-28 kl. 17.20.53 Skärmavbild 2013-12-28 kl. 17.21.58 13

Comments are closed