Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Catwalk

Idag är vi några som hängt i MOOD, dels för att plocka kläder och dels för att göra en fitting av modeller. och prata lite detaljer. Dessutom tränades det på catwalk.

Hektisk förmiddag, sedan bar det av mot skolan för eleverna för att göra klart kläder som de tillverkar av plast, aluminiumfolie, hönsnät och massa sprayfärg inför gymnasiemässan nu på torsdag, fredag och lördag. Det är en hektisk vecka, först minivisning på gymnasiemässan på torsdag, direkt till MOOD för den visningen. Två av eleverna ska sedan vidare till PatrikssonsPR för att sminka och styla hår på två värdinnor för ett event. Fredag först gymnasiemässan och sedan en visning på en nyrenoverad bar i gamla stan. Den visningen är  så sent som 23.30. Några andra åker direkt till Idol. Och sedan gymnasiemässan igen på lördag. Vi har delat upp oss i team för att kunna hinna med allt.

Dåligt med bilder från dagen men här kommer några bilderfrån när modellerna tränade catwalk i MOOD. Vi jobbar där med Mady Models som står för sunda ideal vilket känns rätt.

 

IMG_7402

Här kommer några av modellerna

IMG_7401

 

Strike a pose

IMG_7397

Madeleine från Mady informerar

 

IMG_7400

Vi tar det en gång till

Comments are closed