Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Favoriter just nu

Eftersom vi har tema träning  och hälsa här på redaktionen så tänker jag lite extra på det och har plockat fram de där bra maskinerna som periodvis mest står och samlar damm.

Men egentligen, det bästa jag vet är färskpressad juice. Eftersom jag är lite lat blir det oftast samma saker i juicen, men vad spelar det för roll när det är gott?

Morötter, apelsiner, ingefära och en dutt spirulinapulver. Sommartid när det finns goda jordgubbar åker det ner också. Mums. Och så har jag köpt fina flaskor som jag häller upp juicen i och ställer i kylen. Det bästa (och godaste) är att dricka juicen direkt. Då innehåller den ju också som mest vitaminer. Man bör dricka upp juicen inom ett dygn om man vill få i sig vitaminerna, självklart är det inte lika mycket vitaminer efter ett dygn som när den är precis nypressad, men lite finns kvar .

Denna har jag:

 

juicemaskin

Philips Juicemaskin

I steamern lagas det mat utan fett och det blir mycket grönsaker. Det tog ett par gånger innan jag hittade perfekt tid för dem, så att de inte blir överkokta men nu tror jag att jag har koll. Perfekt också för dumplings som är såååå gott!

Den här har jag:

ångkokare

Philips Steamer

Verkar gilla Philips faktiskt. Vi har en Philips Ambilight TV också, så jag kanske skall låta meddela att detta inte är en reklampost. Ni kan klicka in i deras shop och kolla vad de kostar, har lite dålig koll.

Comments are closed