Uncategorized

Omgiven av blåa & gröna, jag är gul person?

Hejsan ?

Ringaren i Notre damme har blivit några centimeter mer rak.

Imorgon kallar jobbet.

Min man har tagit hand om mig på alla vis & även såklart våran älskade Douglas.

<< reativitet & uppfinningsrikedom är högt önskelistan nu. Det fixar vi ☺️ Ser att jag är i behov av botox, det brukar ordna sig... fokus just nu är tiden tillsammans, få ihop vardagen & agendan för allt. Jag ska jobba denna vecka till Fre då jag tar helg & går på ett flott vernissage. Naprapaten del 3 denna vecka imorgon, hpppas hon är mjukare så jag kan passa på att ta en tupplur. Lyssnade lite på en gammal bok jag har i min telefon idag. Omgiven av idiotier heter den. Min man är så blå, jag är gul & Nick är underbart grön. Alla borde läsa denna.

Annas tankar:

  • Varför hette en film ”Den gröna milen”?
  • Kan pensionärer bli utbrända?
  • Var kommer dammet ifrån?
  • Jag är mästare på att göra de godaste av Äggsmörgåsar enligt min man. Kanske ska fundera på en foodtruck, men då får de bli brunchtruck eftersom jag inte är morgonmänniska… eventuellt nighttruck.
  • Slänger in en tack- hälsning ifrån våran extra- gäst som jag genom sociala medier bjöd in till Nyår:
  • Vem fasen är perfekt? Jag kommer leta en stund till efter den människan. Skulle vara uppfriskande med en perfekt i mitt arkiv.
  • Skulle testa en tandkräm som jag fick som en gåva en månad. Nu har både mannen & sonen delat denna tub & mitt försök utan att testa 30 dagar är inte aktuellt. Men med dem delar jag mer än gärna allt jag har.
  • Hoppas vi alla 3 får någon procent nyans vitare allihopa kan jag tänka.
  • Ätit lunch på ”traditionell sylta” check!
  • Om man vill få mig att säga ja till i princip vad som helst… väck mig innan 07.00 & kräv ett JA mot att jag får somna om. Detta är hittills obeprövat.

Min väninna Teresa ska gifta sig denna sommar, jag blev så glad när nyheten nådde fram. Störst av allt är kärleken, den unnar jag alla… att varje dag få viskat i mitt öra att jag är älskad är värt allt ❤️

Kram & hej ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply