Uncategorized

Ryggskott deluxe 😬

Hej.. MĂ„ndagar Ă€r bra hĂ€rliga, iallafall till en början idag. Vaknade med ett leende pĂ„ lĂ€pparna, varm i hjĂ€rtat efter en underbar kvĂ€ll med mina Ă€lskade vĂ€nner. Mattias, Sammy & Nick. Jag tror inte det gĂ„r att ha roligare Ă€n vi har tillsammans. Skrattade sĂ„ jag vĂ€ckte nĂ„gra djupt vilande muskler i magen. I godan ro skulle jag laga lite frukost & se morgon-tv. Mitt liv fick en ovĂ€ntad vĂ€ndning pĂ„ en sekund & ett knak. Ryggskott var ett faktum & jag blev liggande pĂ„ golvet nĂ„gon timme. Som tur Ă€r lyssnar jag alltid pĂ„ ljudböcker nĂ€r jag skrotar runt hemma sĂ„ jag kunde iallafall ringa min man. Min Peter jagade bort bus i tunnelbanan & kunde inte ta sig hem till mig & min totalt knĂ€ckta rygg. Jag gĂ„r hos en naprapat & hon Ă€r underbar men nackdelen Ă€r att hon Ă€r vid Odenplan & det Ă€r eviga 25 minuter ivĂ€g nĂ€r ryggskottet Ă€r ett faktum. Med hund i ena handen & utseende som en blandning av en hukande narkoman & ringaren i Notre damme trotsade jag Ă€ndĂ„ min fruktansvĂ€rda vĂ€rk nĂ€r jag fick en akuttid idag. Fanns ingen ekonomi att ta taxi & hunden var ett fint sĂ€llskap som alltid nĂ€r jag kĂ€mpade pĂ„. Tog mig 1,5 timmar att komma fram & ungefĂ€r 25 misstĂ€nksamma blickar som glodde. Hade god lust att frĂ€sa att de kunde ta ett ryggskott sjĂ€lva & sedan försöka gĂ„ normalt utan att se ut som de tagit droger i Notre damme. Höll tyst, bet mig i lĂ€ppen av smĂ€rtan & klappade Douglas lite extra, han Ă€r en riktig vĂ€n ❀ Naprapaten knĂ€ckte & masserade. Douglas sov under britsen... sedan Ă„kte vi hem & dĂ„ sĂ„g jag nog ungefĂ€r ut som en gravid sĂ€l nĂ€r jag nu gick böjd bakĂ„t. Imorgon blir det mycket lite aktivitet & rekreation. Tur & mys att min Ă€lskade man Ă€r ledig. KĂ€nner mig trasig, hoppas ryggen lĂ€ker snart. Nu till det roliga & hĂ€rliga ❀ Middag med mina Ă€lsklingar igĂ„r var magiskt & nĂ€r vi fyra möts hĂ€nder det nĂ„got speciellt. Vi vill bara vara tillsammans mest hela tiden. Vi kan verkligen prata om allt & googlar nĂ„gon pĂ„ Sanna vĂ€nner kommer nog dessa bilder upp i flödet 😅 Kram & hej ❀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply