Uncategorized

Konsten att leva 💕

Hej min Ă€lskade blogg & frĂ€mst du som tar dig tid att kika in nĂ„gon minut.. jag har haft en lucka.. har inte riktigt vetat vad jag skulle dela. KĂ€nt efter pĂ„ detta nya Ă„r. Levt utan att dokumentera ögonblick varje dag i bilder. Saknat detta & hittat hit igen efter drygt en vecka. Nu startar Ă„ret, nya spĂ€nnande samarbeten, överraskningar, förvĂ€ntningar & ögonblick. Mitt 2018 började efter en underbar nyĂ„rsafton hemma hos oss med lite fest pĂ„ Operaterassen i de bĂ€sta av vĂ€nners lag. Mitt sista inlĂ€gg pĂ„ sociala medier 2017 var att bjuda in nĂ„gon som kĂ€nde sig ensam pĂ„ nyĂ„r. Det blev snabbt trĂ€ff & pĂ„ vĂ„ran nyĂ„rsmiddag blev vi en extra. Min bĂ€sta & magiska vĂ€n Nick sa till mig i sin lugna ton: Anna! det var ett fint intiativ, varför bjuder mĂ€nniskor bara in frĂ€mmande gĂ€ster & öppnar sina hem nĂ€r det Ă€r uppror, oro & terror i stan? Det borde vara lika sjĂ€lvklart att öppna sin dörr nĂ€r det Ă€r högtider.... Han Ă€r klok min Nick, en av de mest begĂ„vade jag vet. Ensamhet Ă€r sĂ„ förbannat skamligt nĂ€r den Ă€r ofrivillig. Vi blev Ă€ven med valp för en kvĂ€ll nĂ€r min vĂ€ninna behövde jobba & gav oss förtroende att hennes lilla Valp pĂ„ 13 veckor behövde en trygg famn. HĂ€r kommer ögonblick ifrĂ„n denna afton. Menyn var allt ifrĂ„n den finaste löjrom ifrĂ„n Kalix som var en vĂ€rdefull gĂ„va av mina vĂ€nner Jerry & Nils till oxfilĂ© & Gino. En hĂ€rlig afton ❀ Det bĂ€sta av allt var att börja 2018 med att jobba & sedan grĂ€ddan att vara vĂ€lsignad med en vĂ€n som Nick. NĂ€r bĂ„de jag & min man arbetade eftermiddag & kvĂ€ll gjorde Nick det mest underbara i vĂ€nskap att han Ă„kte hem till oss, tog ut hunden vĂ„ran & stĂ€dade upp allt efter kalaset. Finner inga ord. VĂ€nskap nĂ€r det Ă€r som vackrast. Tiden har runnit pĂ„ 2018. Jag Ă€r varken smalare, smartare, snĂ„lare, gladare, kĂ„tare, tröttare, roligare, eller snyggare men jag Ă€r sĂ„ redo & attans kĂ€r. Jag har arbetat en hel del, lĂ„tit vardagen tagit sin ljuva plats & nu till helgen hĂ€nder Ă„rets första mer glamourösa ögonblick. Tankar/ ögonblick i mitt liv just nu:
  • Begravning i detta veckoslut, fuck psykisk ohĂ€lsa & skammen i att mĂ„ dĂ„ligt.
  • Älskar att jag fĂ„r jĂ€mföra min & min vĂ€n Lasses vĂ€nskap med "Fanny & Zack" i ÄnglagĂ„rd & Lasse hĂ„ller totalt med.
  • VĂ„ran Ă€lskade tvĂ€ttmaskin med inbyggd torktumlare har gĂ„tt sönder idag, det Ă€r min favorit av alla prylar i vĂ„rat hem. Jag kĂ€nner minst 60 extra grĂ„ hĂ„r som sticker fram & funderar maniskt efter var pincetten kan vara & funderar över nĂ€r LeĂłn kommer till oss, han Ă€r första utrotare.
  • NĂ€r ska det bli socialt accepterat att Ă€ven vissa "kvinnor" blir uthĂ€ngda & illa omtyckta?
  • Jag Ă€lskar mĂ€n, Ă€r omgiven av vackra mĂ€n & Ă€r sĂ„ otroligt trött pĂ„ detta manshat.
  • Min panna Ă€r som Autobahn & jag ska rĂ€dda den snart hos min doktor Marko.
  • Detta Ă„r blir jag stolta 38 Ă„r & till förra helgen nĂ€r jag skulle köpa en flaska bubbel bad kassören vĂ€nligt men bestĂ€mt om min legitimation vid köp. Jag blev stolt, mallig & fnittrig.
  • Mitt nyĂ„rslöfte Ă€r att lĂ€ra mig konsten att leva.
Nu Ă€r jag tillbaka & med energi som en nykĂ€r tant pĂ„ Ullared med trissvinst, semester, kombi & nyfĂ€rgat hĂ„r... 2018 vĂ€lkommen till mitt liv, mina ögonblick, mina tankar & min blogg ❀ Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply