Uncategorized

Det finns alltid Arlanda 🌟

Min blogg...❀ Vilken skön dag det varit idag. Jag har arbetat 8 intensiva dagar & idag blev det en ledig. Eftersom jag blivit skogsmulle pĂ„ ungefĂ€r 50 procent i mitt liv nĂ€r den Ă€lskade bulldoggen stal mitt hjĂ€rta var det givet att det blev outfit av det varma & inte sĂ„ himla snygga nĂ€r vi travade ut i skogen idag. Jag lyssnar alltid pĂ„ mina poddar & jag börjar faktiskt tro att Ă€ven Douglas the Bulldog ocksĂ„ lyssnar lite utan val. Synd att vi inte kan diskutera efter ett avsnitt eller tvĂ„. Jag vet... jag har avancerat ifrĂ„n en crazy cat lady till Ă€ven en hysterisk Dog lady men bara pĂ„ insidan mycket diskret. Idag pĂ„ promenaderna har Douglas min Ă€lskade fĂ„tt 3 spontana kommentarer av mötande mĂ€nniskor att han Ă€r sĂ„ himla fin. Han tar det med ro... jag blev nĂ„gra centimeter över en & en halv meter för att jag blev sĂ„ attans stolt. Vardagens bestyr har pĂ„gĂ„tt. Jag lagade en hĂ€rlig middag till min Ă€lskade man som kom hem med vin & snygga underklĂ€der.. till mig 💕 han Ă€r magisk. Dagens tankar:
  • LeĂłn ringde & med stor entusiasm frĂ„gade han om han fick ta med tvĂ„ av sina bĂ€sta vĂ€nner till Hammarstrand pĂ„ sportlovet.. jag kĂ€nde mig som en extra cool mamma & svarade: men sjĂ€lvklart Ă€lskling fĂ„r bĂ„de Theodor & Filip följa med.
  • Ringde support om tvĂ€ttmaskinen & sa att det nĂ€stan var pĂ„ liv & död.... som en mycket auktoritĂ€r kvinna nĂ€rmare 40 Ă„r tog jag befĂ€let & krĂ€vde en reparatör. Bingo!!! Det kommer nĂ„gon & fixar pĂ„ Fre. ErkĂ€nde att tvĂ€ttmaskinen var mitt liv i nĂ„gon sekund nĂ€r auktoriteten brast. Att jag sedan stolt sa att det var inbyggd tumlare kĂ€ndes som jackpot.
  • Pratade med min Ă€lskade vĂ€ninna Loella idag. I vĂ„ran relation finns inga filter, vi Ă€r öppna om allt. Loella: men Ă€r det bra med dig & Peter? Jag: vĂ€nnen! Det Ă€r underbart... just nu Ă€r vi pĂ„ en sĂ„ attans bra plats tillsammans & i vĂ„r relation. Jag; Hur har ni det? FörstĂ„r att det varit mycket med allt du berĂ€ttat... Loella (med sin kĂ€rlek Richard i bakgrunden: det Ă€r fint med oss, men det finns ju alltid Arlanda om det krisar.... Jag: Hahahaha Ă€lskar vĂ„ra samtal. Ska minnas det med Arlanda...
  • Detta Ă„r har jag tvĂ„ Ă„r till 40! FrĂ„gade Loella hur det var att bli 40. Fick enkelt svar att det skulle förmodligen vara förjĂ€vligt för mig. Bröt nĂ€stan ihop av skratt. Älskar denna vĂ€ninna ❀
  • Har en "jag ska snart banta mig i klĂ€nning" som hĂ€nger i vĂ„rat sovrum. Jag ser den alltid nĂ€r jag vaknar & somnar. Har inte börjat banta Ă€n. FĂ„r nog Ă€ndra taktik.
  • Jag har bytt ut tv- kvĂ€llar mot hundlek med min vĂ€ninna & hennes fyrbenta Ă€lsklingar.
  • Har sovit bort pĂ„sarna under ögonen i brist pĂ„ salva för hemmorojeder som fotomodeller har mot pĂ„sarna har jag hört.
  • Min hund Ă€r fotomodell sĂ„ han fĂ„r ta den posten i denna familj.
  • Vi har nog omrĂ„dets bredaste sĂ€ng.. Ă€r det kanske nĂ„got att skriva om i lokaltidningen?
  • Jag har Ă€ntligen börjat gilla BjörnbĂ€r..
Frukt Ă€r godis: Puss & hej 🌈🎀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply